TUSVIK & TØNNE

På oppdragelsesreise

Kjøp billett
fre. 21. sep.19:00Store salKjøp
lør. 22. sep.19:00Store salKjøp
lør. 22. sep.21:30Store salKjøp

Priser:

Voksen495 ,-
Student420 ,-
Gruppe450 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Stand Up Norge AS presenterer stolt: «TUSVIK & TØNNE PÅ OPPDRAGELSESREISE» En språklig eleganse som overgår det meste i norsk standup for tiden! - AFTENPOSTEN «Tusvik og Tønne på Oppdragelsesreise» har fått strålende anmeldelser etter premieren på Latter.

Showet er oppfølgeren til publikums- og kritikersuksessen «Tusvik & Tønne – skammer seg!», som solgte ca. 20.000 billetter fordelt på ca. 50 forestillinger på Latter.

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, som står bak én av landets aller mest populære podcaster, skal igjen slippes løs på scenen til Phungfolkets store begeistring.

Gjør deg klar for nok en forrykende og uforutsigbar kveld med to av landets mest frittalende komikere!

Ansvarlig arrangør: Stand Up Norge

“I et intervju med Aftenposten tok Sigrid Bonde Tusvik et oppgjør med det hun kaller Generasjon Krenk. Det er vi som føler oss fornærmet på vegne av andre, og heller går på snilt improteater enn frekke stand up-show.Kanskje ikke så rart at Tusvik & Tønne på oppdragelsesferd er gjennomgående krenkende.”
- Aftenposten

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.