Bernstein om Broadway

Trondheim Symfoniorkester & Opera

Kjøp billett
tor. 1. nov.19:30 - 21:30*Store salKjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen500 ,-
Honnør480 ,-
Student380 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Musikk av Leonard Bernstein
Ingar Bergbydirigent
Evelyn Jonskonferansier og solist
Gjesteartist
Trondheim Vokalensemble


Primus motor og skaper av dette showet er Evelyn Jons, en av Skandinavias mest meritterte populær- og musikalartister. I 2018 vil 100-årsjubileet for Leonard Bernsteins fødsel få oppmerksomhet over hele verden. Denne konserten vies helt og holdent den geniale komponisten og dirigenten. 

Bernstein hadde en unik evne til å bevege seg fritt mellom ulike sjangre, stiler og uttrykk. Hør fra hans suksesser på Broadway: West Side Story, On the Town, Candide, Trouble in Tahiti og flere. 

Dette er et show med masse humor som tar seg selv lite høytidelig, som Lenny Bernstein selv. Han var en stor ambassadør for klassisk musikk, særlig blant unge mennesker.

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.