Vårens vakreste eventyr

med Terje Tysland

Kjøp billett
lør. 25. mai19:00 - 22:00*Store salKjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen685 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Pause

Det er pause i arrangementet

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Vår alles kjære trønderrocker Terje Tysland er umåtelig populær for tiden, og det vises i form av fulle hus nesten uansett hvor han spiller. I Olavshallen i mai 2019 kan du få oppleve Tysland med Skaun Storband & fullt kor!

Dette kommer til å bli en meget spesiell setting og et helt utrolig flott & mektig lydbilde. Skaun Storband er meget dyktige og med et stort kor, så blir dette komplett!

Hjertelig velkommen til nok en fantastisk kveld i Olavshallen med Terje Tysland!

Ansvarlig arrangør: Dansegalla Ltd

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.