Dara O´Briain

Voice of Reason

Kjøp billett
man. 28. jan.20:30Store salKjøp

Priser:

Voksen505 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Komikeren og programlederen Dara O´Briain har i årevis blitt kalt ”Englands mest populære ire,” og har vært fast inventar på Live at the Apollo minst like lenge. Hans sylskarpe kommentarer, hans humoristiske intelligens og hans egne, underfundige måte å se på samfunnet rundt oss, har gjort Dara O´Briain til en av verdens mest populære komikere.

Siden 2005 har han hatt Jon Almaas sin rolle i BBC-programmet ”Mock the Week” – den originale versjonen av Nytt På Nytt, og han er naturlig nok en hyppig gjest på de populære programmene QI og Would I Lie To You på samme kanal. Det er likevel ikke bare Daras fantastiske humor som gjør at en av verdens største kringkastere har for vane å lene seg på ham. Han er også BBC’s talsperson for ”Science and Space” og leder kanalens maratonsendinger hver gang britenes astronauter gjør nye ”stønt” i verdens rommet. Hans entusiastiske interesse for vitenskapen kommer tydelig frem i en fantastisk dokumentar hvor han intervjuer Stephen Hawking. Se intervjuet her.
Dara var dessuten programlederen i den britiske utgaven av The Apprentice gjennom 5 år, men der stopper også alle likhetstrekk med Donald Trump :-D!

Forrige gang den hysterisk morsomme mannen besøkte oss her på berget var i forbindelse med hans forrige Europaturné i 2013. Alle show ble utsolgt. Overalt. I Oslo, Bergen, Stockholm, Amsterdam, Antwerpen... Alle.


”If we were truly created by God, why do we occasionally bite the insides of our mouths?”

Ansvarlig arrangør: VS Management

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.