Minnekonsert Vidar Sandbeck 100 år - 2018

Lasse Johansen med musikkvenner

Kjøp billett
tor. 25. okt.19:00Lille salKjøp

Priser:

Voksen450 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke eller faktura til betaling

Gavekort

I oktober kommer Lasse Johansen med musikkvenner til Olavshallen for å holde en minnekonsert med Vidar Sandbeck's viser. Han var en av våre fremste visediktere, og i år er det 100 år siden Vidar Sandbeck ble født. 

Lasse Johansen, kjent fra blant annet Ole Ivars, har gjennom mange år hatt et godt vennskap med Vidar Sandbeck. Han framfører mange av Sandbecks viser i ulike sammenhenger på sine plateinnspillinger, og har nylig utgitt et album som heter "I Vidar Sandbecks rike". I 2009 mottok Lasse; Vidar Sandbecks Kulturpris. 

Lasse har fått med seg meget dyktige og kompetente musikere med erfaring fra Ingemars, Anne Nørdsti, Ole Ivars, Hanne Mette Band, Lasse Johansens orkester - de største og beste i genren. Dette blir en fin minnekonsert.


Ansvarlig arrangør: Dansegalla Ltd.

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.