Kubanske rytmer

Mambo Compañeros og Trondheim kommunale kulturskole

Kjøp billett
søn. 7. okt.19:00Kjøp

Priser:

Voksen250 ,-
Barn150 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke eller faktura til betaling

Gavekort

Mambo Compañeros spiller igjen opp til konsert – denne gang med nærmere 100 elever fra Trondheim Kulturskole på Lille scene i Olavshallen. Trondheim kommunale kulturskole er blant landets ledende kulturskoler både i bredde- og talent tilbud. Rundt 4500 elever med disiplinene musikk, scenekunst og visuell kunst får undervisning i Olavshallen og rundt omkring på skoler over hele byen. Kulturskolen har stadig vekk inspirerende samarbeid med profesjonelle aktører, noe som er meget verdifullt og lærerikt for elevene. Så vent deg en massiv blåserekke, et tredvetalls strykere, et titalls pianister, et kobbel med perkusjonister og DANS! For en herlig avslutning på årets Transform-festival.

Alexander Fernandez – vokal, Luison Medina-Capote – congas/vokal, Bjørnar Søreng – timbales, Magnus Forsberg - trommer, Kjetil Sandnes - bass, Morten Huuse - tangenter, Kåre Kolve – saxofon/fløyte, Morten Schrøder – trompet,  Lærere og elever fra Kulturskolen.

Produsent: Line Henriksen

NB! Familiebillett (2 voksne + 2 barn) kr. 600 fåes kjøpt i vår billettluke. (14.00-18.00)

English:

Sunday 7. Oct Mambo Companeros will be on stage again; this time on Lille Scene in Olavshallen together with more than 100 students from Trondheim Cultural School. So be ready for massive horn sections, a variety of rhythms and percussionists as well as several soloists bringing the Latin fever out to the audience!

Ansvarlig arrangør: TRANSFORM i samarbeid med Trondheim Kommunale Kulturskole

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.