Tenorane og Steffen Horn

syng skikkeleg fint i Olavshallen

Kjøp billett
tor. 14. feb.19:00 - 20:30*Lille salKjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen395 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Tenorane og pianisten Steffen Horn leverer en forestilling smekkfull av klassiske perler, selvironiske betraktningar, en slump alvor og store mengder humor. Publikum får oppleve vare og kraftfulle tonar, spenstig koreografi, humørfylte sprang og ei mengde overraskingar. Dei vil framføre kjente og mindre kjente klassiske verk, opera og operette-slagerar, viser og popsongar, og dei syng - for det meste på norsk.

Pressen har sagt: "Tenorer tok bare desserten". "vakkert, morsomt, iørefallende, ellevilt og stormende jubel"." Dei tre Tenorstemmene var som balsam for sjela, som ren fløte-ubeskrivelig vakkert" - Tidens Krav

"Moderne og klassiske perler kom på rekke og rad, og da de fremførte en Beatles-klassiker som var oversatt til norsk, ønsket vi at de ikke skulle slutte å synge." - Namdalsavisa

"Perfekte entertainere". "Musikalsk sett var det helt perfekt" - Gjengangeren

"Lattermuskler og ører fikk svært god valuta", terningkast 5 - Halden Arbeiderblad

Regi og koreografi: Tomas Glans, Manus: Andreas Birger Johansen

Medvirkende: Henrik Hundsnes - sang, Aasmund Kaldestad -sang, David Fielder - sang, Steffen Horn - piano

Gjendiktninger av Ragnar Hovland, Arnt Birkedal, Per Olav Kaldestad og Tore Nysæther. Ingrid Bjørnov har levert en av tekstene.

Ansvarlig arrangør: Tenorane v/Henrik Hundsnes

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.