Barnas Julekonsert: The Snowman

Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

Kjøp billett
fre. 14. des.18:00 - 19:00*Store salKjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen260 ,-
Barn180 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

Vi inviterer til en julekonsert for hele familien hvor vi viser den populære filmen Snømannen der orkesteret spiller musikken til filmen. Snømannen (The Snowman) er skrevet av Raymond Briggs og musikken av Howard Blake. Dirigent er Torodd Wigum.

Bill.priser voksne 235 kr, barn 155 kr, familie (inntil 4 pers. og ett barn) 480 kr, ekstra barn 70 kr. (Alle priser + avgift)
Familiebilletten fås kjøpt i Olavshallens billettluke og på Trondheim Torg.

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.