Filmkonsert: Amadeus Live

Kjøp billett
tor. 7. mars19:00Store salKjøp

Priser:

Voksen410 ,-
Honnør380 ,-
Student225 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

«Amadeus»
RegiMiloš Forman
MusikkWolfgang Amadeus Mozart
Med TSO og Trondheim Vokalensemble

Den kjente filmen om Mozart og hans musikk, ledsaget av TSO Miloš Formans Oscarvinnende film Amadeus fra 1984 er en av tidenes store musikkfilmer. Den biografiske fremstillingen av Mozarts tragikomiske livsførsel og genialitet har begeistret film- og musikkelskere i over 30 år. Nå kan du oppleve filmen og all den magiske Mozart-musikken fremført live med fullt orkester og kor på scenen. 

Hoffkomponisten Antonio Salieri lider under den ublide skjebne å være samtidig med Mozart, og blir rystet når han møter Mozart for første gang. Både over hans usømmelige oppførsel, men mest over hans guddommelige talent. Gjennom Antonio Salieris fortelling tas vi med inn i Mozarts liv. 

Amadeus Live er produsert av Avex Classics International.

FWLO-BLK.png#asset:3770

AVEX_LOGO_MASTER_A-LEFT-BLACK.png#asset:3768

I samarbeid med Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.