Voi Voi Festkonsert

Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

Kjøp billett
man. 28. jan.17:30Store salKjøp

Priser:

Voksen310 ,-
Honnør310 ,-
Student310 ,-
Barn310 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

Den første Voi Voi festivalen ble en stor suksess i januar i fjor, der en rekke prominente foredragsholdere trakk fulle hus. Voi Voi er en videreføring av konseptet «Trygghet i symfoni», og har blitt til en éndags festival med foredrag, kunnskapsformidling, stands, kulturelle innslag, sosialt samvær og gastronomisk påfyll på Royal Garden fra kl. 10 til kl. 17. 

Festkonsert i Olavshallen kl. 18

Som avslutning på Voi Voi blir det en festkonsert med TSO i Olavshallen. Tema for konserten er en hyllest til Erik Bye, og blant kveldens gjesteartister møter du Henning Sommerro og flere andre av Erik Byes samarbeidspartnere. Årets program, foredragsholdere og billettinformasjon kunngjøres på tso.no/voi-voi. I samarbeid med Trondheim kommune, Kulturenheten og Royal Garden Hotel. 

Bill.priser og program kunngjøres på tso.no/voi-voi

Konserten spilles også i Kimen kulturhus 29. januar. 

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.