Bilder på en utstilling

Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

Kjøp billett
tor. 7. feb.19:30 - 22:00*Store salKjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen410 ,-
Honnør380 ,-
Student225 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

GoreckiTre stykker i gammel stil
RavelKlaverkonsert i G
MusorgskijBilder på en utstilling
Michal Nesterowiczdirigent
Ah Ruem Ahnklaver

Gorecki knuser samtidsmusikkens to kardinalregler, at symfonien var død og melodien forbudt, ved å bevise at det fremdeles var liv i gamle former og at ny, seriøs musikk kunne appellere til et moderne klubbpublikum. Han anvender også tradisjonelle komposisjonsteknikker for å uttrykke følelser og dramatikk; kvaliteter som savnes i den moderne kunstmusikken. 

Klaverkonserten i G er Ravels «baskiske rapsodi» med sitt fascinerende klangbilde av sydlandsk lys og skygge, eksotiske klangeffekter som lener seg på jazzen og spansk folklore. Solist er den unge sør-koreanske pianisten Ah Ruem Ahn, vinner av Edvard Grieg Piano Competition i 2016. 

Ravels overdådige orkestrering av Modest Musorgskijs Bilder på en utstilling viser ham også som en strålende instrumentasjonskunstner. Som orkestermusikk er det ikke mange verker som overgår Utstillingsbilder i prakt. Det er også et av musikkhistoriens tydeligste eksempler på beskrivende musikk. Her formidler Musorgskij sine inntrykk av vennen Victor Hartmanns akvareller og tegninger. Verket er formet som en spasertur gjennom hans kunstutstilling.

  Relaterte forestillinger

  • Klassisk

   Adresseavisen og TSOs Nyttårskonsert

  • Klassisk

   Fra filmens verden

  • Klassisk

   Rodrigo + Brahms

   Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

  • Klassisk

   Nyttårskonserten fra Wien

   Schönbrunn Festival Orchester Vienna

  • Klassisk

   Sibelius + Brahms

   Trondheim Symfoniorkester & Opera

  • Klassisk

   Voi Voi Festkonsert

   Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

  Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.