Borgstrøm + Sjostakovitsj

Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

Kjøp billett
tor. 28. feb.19:30 - 21:30*Store salKjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen410 ,-
Honnør380 ,-
Student225 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

SibeliusEn saga
SjostakovitsjSymfoni nr. 9
Hjalmar BorgstrømFiolinkonsert
Okko Kamudirigent
Eldbjørg Hemsingfiolin


Fiolinkonserten er veldig virtuos musikk, krevende å spille, og med utrolig flotte melodier, som man kanskje kan kalle en norsk tonalitet, samtidig som det er mange internasjonale referanser. Han bruker et stort spenn, fra det veldig mørke til det lyse. Selv om konserten er virtuos og vanskelig å spille, er det mye rom til å tolke musikken som man vil, skal vi tro kveldens solist Eldbjørg Hemsing.

Den niende er Sjostakovitsj mest avvikende symfoni; lett parodisk, bister, med glimt i øyet og i et klassisistisk tonespråk. Prokofjev kjennes svært nærværende. «Det er et muntert lite stykke. Musikerne vil elske å spille det, og kritikerne vil fryde seg over å rakke ned på det», mente Sjostakovitsj.

På dirigentpulten her finner vi veteranen Okko Kamu (f. 1946), finsk stjernedirigent, og tidligere sjefdirigent i Finsk Radio symfoniorkester og Oslo-filharmonien.

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.