Enigmavariasjoner

Kjøp billett
tor. 14. feb.19:30 - 22:00*Store salKjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen410 ,-
Honnør380 ,-
Student225 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

HaydnSymfoni nr. 88
BrahmsKlaverkonsert nr. 1
ElgarEnigmavariasjoner
Guy Braunsteindirigent
Sunwook Kimklaver

«Elgars Enigmavariasjoner er et fantastisk flott stykke jeg alltid har satt stor pris på å spille og lytte til. Den mest kjente satsen «Nimrod» er ubeskrivelig vakker, her blir det garantert høy gåsehud-faktor.» 

- Birgit Hagerup Andersen Programkoordinator og tidligere bratsjist i TSO


Han er i ferd med å komme tilbake i konsertsalene for fullt, Joseph Haydn, etter å ha blitt sett på som en småkjedelig bestefar til den vidunderlige Mozart og maskuline Beethoven. Haydns symfonier, så fulle av innfall og ideer, spilles nå med vidd og humør. 

Den innledende strykemelodien i Brahms’ klaverkonsert har en inderlig karakter som farger konsertens sjelfulle dialog mellom klaveret og orkesteret. Konserten er et kjærlighetsbrev i musikk, som Clara Schumann kalte den. Men er det en bønn for hans syke venn Robert Schumann eller et bilde på den forgudede Clara? 

En aften i oktober 1898 ved klaveret tryllet imperiekomponisten Edward Elgar frem et tema, som han senere ga 14 variasjoner, kalt Enigma. Ideen var å portrettere noen venner, og variasjonene ble utstyrt med vennenes initialer. Enigmavariasjoner er hans mest elskede verk.

  POSTBO

  Relaterte forestillinger

  • Klassisk

   Adresseavisen og TSOs Nyttårskonsert

  • Klassisk

   Fra filmens verden

  • Klassisk

   Rodrigo + Brahms

   Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

  • Klassisk

   Nyttårskonserten fra Wien

   Schönbrunn Festival Orchester Vienna

  • Klassisk

   Sibelius + Brahms

   Trondheim Symfoniorkester & Opera

  • Klassisk

   Voi Voi Festkonsert

   Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

  Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.