Tre elefanter i rommet

av og med Hege Schøyen, Linn Skåber og Cecilie Steinmann Neess

Kjøp billett
fre. 8. nov.19:00Store salKjøp
fre. 8. nov.21:30Store salKjøp
lør. 9. nov.19:00Store salKjøp
Vis flere tidspunkt
lør. 9. nov.21:30Store salKjøp

Priser:

Voksen595 ,-
Gruppe565 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Forrige gang landets morsomste trekløver ble samlet så ble resultatet "Latter på Latter", en av de største publikumssuksessene underholdningshuset Latter på Aker Brygge har hatt.

Nå er de sammen igjen for å gi oss «Tre elefanter i rommet», et splitter nytt humorshow om ting som er litt vanskelig å snakke om.

Vi gleder oss vilt til å få oppleve denne trioen servere musikalsk humor, nye karakterer, stand up og kjappe replikker fra øverste hylle. Regi: Vemund Vik

Med seg på scenen har de denne gangen også et fullt band!

Ansvarlig arrangør: Stand up Norge AS

“Uten et eneste dødpunkt!”
- Aftenposten
“Musikalsk moro med mye menneskelighet”
- Dagbladet

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.