"EVIG UNG"

Ketil Stokkan, Svein Dag Hauge og Heather Hardy

Kjøp billett
man. 22. okt.19:30 - 21:00*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen350 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

I år er det 40 år siden Ketil Stokkan ga ut sin første plate. I høst spiller han sangene som ble slagere, og slagerne som påvirket sangene – denne gangen i en voksenappellerende akustisk setting sammen med gitaristen Svein Dag Hauge (Lava) og den amerikanske fiolinisten Heather Hardy (Lil´Mama).  

Stokkan er blant annet kjent for låter som «Evig Ung», «Vent, ikkje legg på», «Romeo», «Brandenburger Tor» og «Samme Sjarmør» – men også for flere bluesplater. Han har skrevet og gitt ut ca. 120 låter og solgt ca. 300.000 enheter siden 1978. 

Nå vil Stokkan fortelle publikum hvordan tekster og melodier tok form, og hvilke andre artister og sanger som påvirket ham gjennom de 40 årene som har gått siden han spilte inn sin første plate sammen med det nordnorske popbandet Zoo. 

Velkommen til en akustisk reise i norsk pophistorie.

Ansvarlig arrangør: Ketil Stokkan c/o Viggo Lund Management AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.