Null i biologi

Marit Voldsæter

Kjøp billett
fre. 8. mars19:00 - 20:15*Store salKjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen500 ,-
Student430 ,-
Gruppe470 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

På selveste kvinnedagen, fredag den 8. mars, kommer landets mestselgende kvinnelige komiker og den kritikerroste forestillingen «Marit Voldsæter – Null i biologi» til Trondheim!

Med to seksere og en femmer på terningen etter premieren i Bergen er Marit Voldsæter ikke lenger en kvinne på randen. Marit strøk i biologi på skolen og nå har hun giftet seg med en professor i faget – slikt blir det humor av. Hvorfor blir vi høyere? Er vi egentlig alle afrikanere? Forestillingen er lagt opp som en skoledag med din nye lærervikar; Marit Voldsæter. I alle fag!

Denne forestillingen er i bunn og grunn en morsom hyllest til alle våre lærere. Erik Ulfsby er tilbake som regissør, denne gangen sammen med Karina Aase. Elina Krantz i Stand Up Norge AS er produsent. Forestillingen er i skrivende stund sett av ca. 60.000 mennesker. Etter premieren i Oslo kalte Aftenposten forestillingen «en genistrek av et showkonsept». Etter kritiker- og publikumssuksessene «Drit i å danse!», «Med ræven i fatle» og «Rett fra skrumpleveren», så er det nå «Null i biologi» som gjelder – finn pulten din og velkommen til årets morsomste skoledag!

Ansvarlig arrangør: Stand-up Norge AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.