Null i biologi

Marit Voldsæter

Kjøp billett
fre. 8. mars19:00Store salKjøp

Priser:

Voksen500 ,-
Student430 ,-
Gruppe470 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

Etter  en  formidabel  suksess  med  forestillinger,  turnéer,  egne  TV-serier  på  NRK  og  flere  utmerkelser  var  Kvinner  På  Randen  historie  Høsten  2005.  Tilbake  stod  Marit  Voldsæter  fjellstøtt  på  egne  ben,  noe  hun  viste  med  den  kritikerroste  forestillingen  Med  ræven  i  fatle!  som  gikk  sin  seiersgang  over  det  ganske  land,  som  også  ble  premiert  med  Komipriser,  heder  og  ære  i  2007.  

Etter  kritiker-  og  publikumssuksessene  «Drit  i  å  danse!»,  «Med  ræven  i  fatle»  og  «Rett  fra  skrumpleveren»  er  det  nå  showet  «Null  i  biologi»  som  gjelder!  Med  sine  presise  rolletolkninger,  årelange  sceneerfaring  og  publikumstekke  vinner  Marit  publikum  hver  gang  hun  tar  scenen.  At  dette  er  underholdning  av  ypperste  merke  hersker  det  ingen  tvil  om.  Har  du  ikke  opplevd  denne  hysterisk  morsomme  bergenseren  er  det  på  høy  tid  nå.  Og  for  all  del  -  se  opp  for  kommende  krumspring  fra  denne  allsidige  komikeren. 

Regi: Erik Ulfsby og Karina Aase

Ansvarlig arrangør: Stand-up Norge AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.