Länge leve Sven-Ingvars!

Kjøp billett
lør. 13. apr.20:00Store salKjøp

Priser:

Voksen555 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Den 22 mars 2017 gikk en av vår tids største musikkprofiler og artister, ut av tiden. Den karakteristiske stemmen ble tyst men han lever allikevel i høyeste grad videre gjennom den enorme mengden låter som Sven-lngvars har levert gjennom sine 60 år som band.

Turneen går under navnet " Långe leve Sven-lngvars !" - og det blir dermed et nytt kapittel for bandet som har gitt hele Skandinavia et fantastisk soundtrack. Sven-Eriks sønn Oscar Magnusson har nå tatt plassen ved mikrofonen med meget stor respekt og kjærlighet.

Under turneen besøker Sven-lngvars konserthus og teatrer rundt om i hele Sverige og noen utvalgte steder i Norge, for å gi en følelsessterk konsert og en musikalsk reise gjennom bandets låter. Hits, nye tolkninger og bortglemte skatter, alt støpt inn i en verdig form til bandets lederstjerne, Sven-Erik Magnusson.

Ansvarlig arrangør: United Stage

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.