The Wall presenterer

"One world, one soul"

Kjøp billett
lør. 26. jan.20:00Store salKjøp

Priser:

Voksen650 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

The Wall a Tribute to Pink Floyd er en av Norges og Skandinavias beste Pink Floyd tribute band. Konserten i januar 2019, vil være med deres nye gitarist Hans Petter Vik Sæther. Lysshowet vil som tidligere være en overraskelse for oss alle. The Wall vil nå presentere nye låter, men har også med noen av de kjente og kjære Pink Floyd klassikerne.

Ansvarlig arrangør: The Wall - a tribute to Pink Floyd

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.