Aero & Hjuliet

Trondheim kommunale kulturskole, ved avdeling scenekunst

Kjøp billett
fre. 23. nov.18:00 - 19:10*Lille salKjøp
lør. 24. nov.14:00 - 15:10*Lille salKjøp
lør. 24. nov.17:00 - 18:10*Lille salKjøp
Vis flere tidspunkt
søn. 25. nov.14:00 - 15:10*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen100 ,-
Barn60 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Barn under ett år

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense. På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år.

Gavekort

En sirkusforestilling for hele familien.

I en annen verden i en annen tid lever Aero og Hjuliet. De er, som unge mennesker flest, fylt med drømmer og ideer om sin egen fremtid. Mens svevende Aero helst drømmer om å suse bortover veiene, ønsker Hjuliet ingenting annet enn å kunne fly høyt der oppe. Deres familier og venner stiller strenge krav til de unge og står i veien for deres drømmer. Hva skjer når Aero møter Hjuliet og de sammen kan legge planer for sin egen fremtid?

Starter 17.45 i publikumsarealet utenfor Lille Sal

Ansvarlig arrangør: Trondheim kommunale musikkskole, avd. for scenekunst

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.