"Thank You For The Music:

Vi elsker ABBA"

Kjøp billett
fre. 27. sep.19:00Store salKjøp
lør. 28. sep.18:00Store salKjøp

Priser:

Voksen595 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

ØNSKEREPRISE – MED FLERE NYE LÅTER! Suksesshowet «Thank You For The Music: Vi elsker ABBA» returnerer til Olavshallen. Ikoniske Inger Lise Rypdal, Stjernekampvinner Rita Eriksen, «Phantom of the Opera»-hovedrolleinnehaver Espen Grjotheim, Stavangerkameratenes Tommy Fredvang og musikalstjerne Jannike Kruse deler scene i et storslått hyllestshow til den legendariske svenske gruppen. Sammen skaper de musikalsk magi av ABBAs mange hits – sangene vi elsker som ”Dancing Queen”, ”Mamma Mia!”, ”Waterloo”, ”Take A Chance On Me” og ”The Winner Takes It All”. Flere nye låter er med i showet denne gangen – blant annet en fargerik versjon av «Super Trouper».

Showet er blitt hyllet av et unisont anmelderkorps, der bl.a. VG, Aftenposten og Kulturkompasset har trillet terningkast 5. VGs anmelder kaller showet en ”energibombe som burde skrives ut på blå resept”.

Ansvarlig arrangør: Over Norge AS

Relaterte forestillinger

 • Show

  "Det e itj størrelsa det kjem an på"

  Kveli Rånes Bremseth Show

 • Show

  Bestefar

  Komedie med Sven Nordin

 • Show

  Vår Beatles-hyllest

  Rypdal - Hoel - Hjelmeland - Pettersen - Karlsnes

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.