Akustisk nakenhet vol. 2

Kjøp billett
lør. 16. feb.20:00Lille salKjøp

Priser:

Voksen470 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

En konsert med Chand Børge Pedersen/Trond Hegle Johnsen/Børge Rømma

Når fire musikalske univers smelter sammen, blir man vitne til noe helt unikt. Nå står disse fire artistene på samme scene og dykker dypt i hverandres sangskatter. Noe vakkert, røft, ærlig og intimt er å skimte i horisonten. De velger selv å formidle sitt ,og hverandre i en helt ny nedstrippet musikalsk drakt. Dette blir det vi kaller smaken av AKUSTISK NAKENHET.

Velkommen!

Ansvarlig arrangør: Blackbox Management

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.