Hairspray

Kjøp billett
søn. 3. mars14:30 - 16:30*Lille salFå ledige
søn. 3. mars18:00 - 20:00*Lille salFå ledige
man. 4. mars20:00 - 22:00*Lille salKjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Barn (under 10 år)170 ,-
Ungdom (10-18 år)210 ,-
Voksen320 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Barn under ett år

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense. På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år.

Pause

Det er pause i arrangementet

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Musikalfabrikken hadde i april 2018 stor suksess med musikalen Jungelboken – nå kommer deres neste produksjon, fargesterke Hairspray – en musikal med mening!

Baltimore, 1963. USA har ennå ikke opphevet forskjellsbehandlingen mellom svarte og hvite. Vi møter korpulente Tracy Turnblad som drømmer om å danse med drømmegutten Link i ”Corny Collins Show” på lokal-tv. Mot alle odds får hun sjansen, men tv-produsenten Velma von Tussle vil ødelegge for henne. Tracy er nemlig en konkurrent til en annen danser, Velmas egen datter Amber. Tracy må stole på venner og familie for å oppfylle drømmen... Tracy har en tendens til å få gjensitting på skolen, og her møter hun en ettermiddag Seaweed Stubbs, en farget ungdom på hennes egen alder. Han er danser på samme TV-show som Tracy, men danser kun én gang i uken, for da får de fargede ungdommene sin TV-tid - i motsetning til de hvite ungdommene som får danse hver dag.

Ansvarlig arrangør: Musikalfabrikken

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.