The Big Challenge

Science Festival

Kjøp billett
søn. 16. juni13:00Store salKjøp
man. 17. juni13:00Store salKjøp
tir. 18. juni13:00Store salKjøp
Vis flere tidspunkt
ons. 19. juni13:00Store salKjøp

Priser:

Voksen3700 ,-
Student3300 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

The Big Challenge er en vitenskapsfestival for alle som er nysgjerrige på framtiden.

Festivalen skal utfordre politikk, tankesett og etablerte sannheter. Verdensledende forskere, artister, kunstnere og meningsbærere som Amy Webb, Ben Goldacre og Edvard Snowden kommer for å forklare, diskutere og utfordre seg selv og publikum på hvordan vi bør påvirke fremtiden og hvordan fremtiden vil påvirke oss.

Sannhet, framtidens teknologi og hva vi skal gjøre for en bærekraftig framtid er tema som vil prege programmet.

Fire dager med kunnskap og kultur i verdensklasse i Trondheim. Festivalpasset gir adgang til alle foredrag, og alle konsertene på Solsiden med bla Sting, Robert Plant, Patti Smith og Sondre Justad med flere.

NB! Billetten gjelder alle dager på festivalen, og gir tilgang til alle foredrag i Olavshallen og konsertene på Solsiden.

Se her for fult program www.ntnu.no/bigchallenge

Ansvarlig arrangør: NTNU

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.