Fast Love - A Tribute To George Michael

Kjøp billett
tir. 8. okt.19:30Store salKjøp

Priser:

Voksen695 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Direkte fra Piccadilly Theatre i London´s West End kommer publikumssuksessen: Fastlove - A Tribute To George Michael, for aller første gang til Norge!

Hyllestshowet byr på alle de kjente og kjære tonene til en global superstjerne, sanger og låtskriver og byr på hits fra Wham! samt alle dine yndlingssanger: Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More og mange flere.

Gjenopplev George Michael sin lidenskap og følsomhet i denne konserthyllesten, som tar for seg hele hans karriere på en reise igjennom 80, 90 og 2000-tallet.

Ansvarlig arrangør: Kallemann

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.