Arne Benoni

Kjøp billett
ons. 23. okt.19:30Lille salKjøp

Priser:

Voksen450 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Med Arne Benoni's nye norskspråklige album, «Døra På Gløtt» ønskes gamle og nye venner hjertelig velkommen til Arnes nye kulturhus-show . Også denne gangen inneholder skiva mange sanger med norsk tekst, hvor blant annet Kari Iveland, Einar Idland (Dizzie Tunes), Bjørn Tore Brøske og Arne selv bidrar med eminente tekster. «Døra På Gløtt» henspeiler at man er i en endringsfase, men samtidig beholder noe av det man har med seg fra før. Eller kanskje et ønske om at et usikkert kjærlighetsforhold kan restitueres.

Foruten «sjefen sjøl» på akustisk gitar spiller Maurits Opsahl trommer, og en annen lofotværing-, Tor Arne Hansen trakterer kontrabass. Alle synger – så her blir det flerstemt sang. Denne akustiske trioen er den musikalske kjernen i 2019, I tillegg har de med seg en gjesteartist hit til Trondheim,- Rita Bolland

RITA BOLLAND –

Ikke ukjent navn for det trønderske publikumet, ekte Lersbygg fra musikkbygda LER i Sør-Trøndelag. Hun har sunget siden hun var meget ung og elsker å formidle og synge til publikum. Hennes hjerte banker litt ekstra for country. I de siste årene entret hun musikkbransjen med egen sound og musikk med blant annet det kritikerroste albumet «Echo» Hennes singel «Echo» lå i flere uker på 2.plass på Hot Disc Top 20 UK/Europa.

Gled dere! Dere er hjertelig velkommen!

Ekstern arrangør: Round Robin Productions

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.