Heine Totland & Gisle Børge Styve

Musikk folkens!

Kjøp billett
lør. 19. okt.18:30Lille salKjøp

Priser:

Voksen500 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

Endelig er Heine Totland og Gisle Børge Styve tilbake med en ny forestilling. Deres forrige forestilling «Musikk e komme for å bli», ble en stor suksess og solgte over 60 000 billetter.

Denne gangen utvides det musikalske uttrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av et praktfullt orgel, et Hammond B3 fra 1959, med krakk og pedaler! «Musikk folkens» starter der deres forrige forestilling sluttet. Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner. «Musikk folkens» hadde premiere i Bergen 7. november og har fått fantastiske anmeldelser.

Det er bare å glede seg. Nå blir det Musikk Folkens!

Ekstern arrangør: 929 Produksjon AS/Stageway Teater

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.