På Høy Tid

Omegarevyen 2019

Utsolgt/venteliste
ons. 20. feb.19:19 - 21:20*Lille salUtsolgt
fre. 22. feb.17:00 - 19:00*Lille salUtsolgt
fre. 22. feb.20:19 - 22:20*Lille salUtsolgt
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen200 ,-
Student/Barn160 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Linjeforeningen Sct. Omega Broderskab fyller 100 år, og vi skal feire det med revy!

“Høytid er et fellesnavn på festdager – for eksempel for de kristne: Jul, påske og pinse; de jødiske: Pesah, sjabu’ót og rosj hasjaná; og de muslimske: id al-fitr og id al-adha.» (Wikipedia).

«høytid: _substantiv_

Betydning og bruk:

1 (periode omkring en) religiøs eller kirkelig festdag

2 Poetisk andektig, opphøyet stemning « (naob.no)

«… En høytidsdag er ikke det samme som en helligdag. Det betyr at de samme lovene som gjelder helligdagene ikke nødvendigvis gjelder alle høytidsdagene.» (snl.no)

«“På HøyTid” er en strålende revy med lekne sanger, frekke vitser og sprudlende scenografi. Forestillingen vises hele 3 ganger og anbefales for alle som har humor.” (Omegarevyen 2019)

Ekstern arrangør: Omegarevyen

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.