Jazzfest presenterer: Ane Brun & TSO

Kjøp billett
tir. 14. mai19:30 - 21:00*Store salKjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen525 ,-
Honnør525 ,-
Student425 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

Sangeren og låtskriveren Ane Brun besøker TSO og Olavshallen, og setter punktum for Trondheim Jazzfestival 2019

Ane Brun fortryller og forfører med sin sterke og magiske vokal som tar publikum med på en eventyrlig reise inn i musikken. Og der er ingen tvil om at Ane Brun er én av Skandinavias aller sterkeste stem­mer. Hun har allerede hatt stor suksess i møte med symfoniorkestrene i Malmø, Stockholm, Gøteborg og København, og i Oslo Konserthus med Kringkastingsorkestret. Trøndere kan vente seg en stor musikkopplevelse når Ane Brun sammen med sitt band og dirigenten Hans Ek tar turen til Trondheim og Olavshallen i forbindelse med Jazzfest 2019 for å forføre publikum med sine melankolske, personlige og insisterende sanger.

Ane Bruns hengivenhet til nytolkninger er veldokumentert gjennom årene. Enten at hun selv har gjort nye versjoner av sine egne låter eller tolket andres. I tillegg til sju originalalbum har hun også gitt ut album med demoinnspillinger som har synliggjort den artistiske prosessen på veien til de ferdige studioinnspillingene; "Sketches". Hun har også gitt ut flere coverlåter, ikke minst på den flotte ''Leave Me Breathless", som presenterte originale innfallsvinkler på låter av såpass ulike artister som Radiohead, Foreigner og Bob Dylan. Dessuten har hun gitt ut en håndfull liveplater, som flere ganger har gitt henne muligheten til å dokumentere sin musikk i ulike former og i nyskapende sammenhenger.

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.