Brit Floyd - 40 years of The Wall plus Dark Side and more

Kjøp billett
man. 7. okt.19:00Store salKjøp

Priser:

Voksen650 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense.

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50.

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Gavekort

Brit Floyd Europe 2019

The World’s Greatest Pink Floyd Show- Brit Floyd! 40 år med “The Wall”.

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Europa i 2019 med den mest ambisiøse og beste produksjonen så langt: en hyllest til Pink Floyd’s «The Wall» i anledning 40 års-jubileet for utgivelsen av denne ikoniske rockeoperaen. «The Wall» ble utgitt i November 1979 og ble et av tidenes mest solgte. Albumet som i hovedsak baserer seg på Roger Waters delvis selvbiografiske beskrivelser er et konseptalbum som utviklet seg til både et konsertshow og en film.

Foruten å spille de musikalske høydepunktene fra «The Wall» vil Brit Floyd også gi publikum andre godbiter fra blant annet «The Dark Side of the Moon, Wish you Were Here, Animals og The Divison Bell». The Brit Floyd Show har i seg selv blitt et fenomen, og blir regnet som et av verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd, både dets musikk og visuelle univers.

Brit Floyd signerer med en spektakulær lyd-, lys- og videoopplevelse. Det betyr blant annet sirkelskjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer i en respektfull gjengivelse. En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

«The perfect rock Show» - LA Times

Ekstern arrangør: Trondheim Stage - Live Nation

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.