Brit Floyd - 40 years of The Wall plus Dark Side and more

Kjøp billett
man. 7. okt.19:00Store sal Kjøp

Priser:

Voksen650 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Brit Floyd Europe 2019

The World’s Greatest Pink Floyd Show- Brit Floyd! 40 år med “The Wall”.

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Europa i 2019 med den mest ambisiøse og beste produksjonen så langt: en hyllest til Pink Floyd’s «The Wall» i anledning 40 års-jubileet for utgivelsen av denne ikoniske rockeoperaen. «The Wall» ble utgitt i November 1979 og ble et av tidenes mest solgte. Albumet som i hovedsak baserer seg på Roger Waters delvis selvbiografiske beskrivelser er et konseptalbum som utviklet seg til både et konsertshow og en film.

Foruten å spille de musikalske høydepunktene fra «The Wall» vil Brit Floyd også gi publikum andre godbiter fra blant annet «The Dark Side of the Moon, Wish you Were Here, Animals og The Divison Bell». The Brit Floyd Show har i seg selv blitt et fenomen, og blir regnet som et av verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd, både dets musikk og visuelle univers.

Brit Floyd signerer med en spektakulær lyd-, lys- og videoopplevelse. Det betyr blant annet sirkelskjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer i en respektfull gjengivelse. En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

«The perfect rock Show» - LA Times

Ekstern arrangør: Trondheim Stage - Live Nation

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.