Dr. Bergland bryter taushetsplikten

Få ledige
lør. 21. sep.19:00 - 20:15*Store sal Utsolgt
lør. 21. sep.21:30 - 22:45*Store sal Få ledige
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen380 ,-
Student320 ,-
Gruppe350 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Dr. Bergland bryter taushetsplikten er suksessen som aldri tar slutt! Til glede for vårt publikum tar vi enda en runde med denne morsomme forestillingen, som raskt ble utsolgt i desember 2017.

Jonas Kinge Bergland tatt enda et steg og etablert seg som en av landets mest populære og kritikerroste standupkomikere. Det er over to år og to hundre forestillinger siden premieren, men showet lever i beste velgående.

Dr. Bergland tar for seg en rekke tabubelagte tema han har støtt på i livet som lege, privatlivet eller gjennom en tidlig utviklet evne til kritisk tenkning. Alt fra psykisk helse, vaksinemotstandere, legestanden og den store kjærligheten plukkes fra hverandre med kirurgisk presisjon. Den umiddelbare effekten er at vitsene kommer tett og treffer hardt.

Gå ikke glipp av forestillingen som markerer Dr. Berglands definitive gjennombrudd som stjerne på den norske standuphimmelen.

Av og med: Jonas Kinge Bergland

Regi: Vemund Vik

Ekstern arrangør: Stand-Up Norge AS

“Sykt morsomt!”
- Aftenposten
“Komidoktor - alvorlig morsomt!”
- Dagbladet

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.