Petter Wavold i 40 år!

Jubileumskonsert

Kjøp billett
fre. 24. mai20:00Store sal Kjøp

Priser:

Voksen435 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Petter Wavold har i 40 fartet landet rundt på samfunnshus, konserthus og andre steder egnet for musikk. Siden han i 1979 dukket opp på NRK sitt populære program ½ 7, har han gjennom årene blitt en av de folkekjære artistene her til lands. Og ikke minst er det tusener fra flere generasjoner som har sunget med på «Længte hjæm» og andre av hans sanger som er blitt allemannseie.

Sammen med sitt faste band skal Petter nå feire sine 40 år som artist. Han står foran nok en aktiv sommer, men selve jubileumskonserten er i Olavshallen fredag 24. mai.Ekstern arrangør: Koment AS og PW Event & Entertainment

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.