Lars Monsen - Mitt liv

Kjøp billett
tor. 31. okt.18:00 - 19:30*Lille sal Utsolgt
tor. 31. okt.20:30Lille sal Kjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen395 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Gruppebestillinger

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Opplev Lars Monsen slik du aldri før har gjort, gjennom bilder, film og sterke historier! I dette unike foredraget forteller han ikke bare om om fantastiske opplevelser fra sine utallige ekspedisjoner, men også om mange nær-døden opplevelser og den overnaturlige siden av livet hans, om oppveksten som formet han, om en heroin-avhengig bror og et alkoholforbruk som kunne ført livet i en annen retning. Trodde du at du visste det meste om Lars Monsen? Tro om igjen. Kom, se, hør og bli inspirert til å leve fullt og helt!

Ekstern arrangør: Lars Monsen AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.