Apes&Babes: JU BI LE UM

20 år med rå vokalmusikk

Kjøp billett
lør. 25. mai17:00Lille sal Kjøp
Pause i arrangementet

Priser:

Voksen340 ,-
Barn170 ,-
Gruppe290 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

I 20 år har Trondheimsgruppa Apes&Babes beriket acappellasjangeren med energisk vokalmusikk og humørfylt sceneshow. De har overrasket, utfordret, begeistret og berørt publikum i inn- og utland med sitt særegne vokale uttrykk og lydbilde, som har mer til felles med band enn kor.

Dette feires med en jubileumsfestkonsert der publikum inviteres med inn i Apes&Babes' univers - fra den spede begynnelse med EP'en "3rd surprise", til fullengderne "Rå" og "Planet of Apes&Babes". På konsertrepertoaret står udødelige slagere som Killing me softly og Bojarenes inntogsmarsj, samt litt mindre eviggrønne Rock me Amadeus og I love your smile. Med vemod og respekt hylles legendariske The Prodigy med et medley basert på gruppens største hits. Som alltid serveres en god dose folkrock, tango og klezmer. Med mer!

En ting er helt sikkert: Når Apes&Babes har JU BI LE UM, blir det vokalfest, og DU er invitert!

Apes&Babes består av: Ingunn Sollie, Sigrun Hassel Pedersen, Ingrid Storlimo, Elin Valvatne, Martin Lillealtern, Øyvind Dalen Sørbøl, Tor Martin Antonsen, Vidar Johansen

Ekstern arrangør: Apes&Babes

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.