Oslo Gospel Choir

En stjerne skinner i natt

Kjøp billett
søn. 8. des.19:00 - 20:30*Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen525 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Siden 1988 har Oslo Gospel Choir holdt tusenvis av konserter i inn- og utland, og på nittitallet var koret Norges mestselgende artist med over 1,5 millioner solgte CD`er. I fjor markerte koret sitt 30-års jubileum med en omfattende turnè i store deler av Europa . I år vil vi igjen legge ut på en større juleturne i november & desember. Kombinasjonen av korets stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel har for mange blitt et fast innslag i førjulstiden.

Ekstern arrangør: HiHat Management

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.