Namsos Allstar

The hits of Bruce Springsteen

Kjøp billett
ons. 20. nov.19:30 - 21:00*Lille sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen435 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Namsos Allstar blir til The E-street Band med Ronny Grannes og Thomas Brøndbo i rollen som The Boss når de inntar Olavshallens Lille sal 20. november. Hit-paraden spenner over det meste av Springsteens lange karriere, og sjansen for å få servert din personlige Springsteen-favoritt bør være stor.

Namsos Allstar består av artister fra DDE, Sambandet, Terje Tysland Band og Grannes, samt Thomas - minste blad Brøndbo. For anledningen er bandet også forsterket med saksofonist Egil Furre i rollen som Clarence Clemons. Musikerne har gjennom årene spilt sammen i ulike konstellasjoner, og ble til Namsos Allstar etter ulike happeninger i hjembyen. Reportoaret består vanligvis av hit’er fra en vid Trønderrockhistorie, men et ønske om å gjøre noe «annet» sammen resulterte i fullt sett med deler av ungdomstidas «lydspor» fra USA. Et reportoar med Springsteen-låter er i utgangspunktet lett å sette sammen. «The River», «Born to run», «Thougher than the rest», «Born in the USA» er selvsagte valg. Også «Hungry Heart», «Thunder Road», «Radio Nowhere». Det er vel egentlig mer et spørsmål om å begrense seg. Lave skuldre, mye allsang og stor trivsel!

Namsos Allstar er: Thomas Brøndbo, vokal. Ronny Grannes (Grannes), vokal, gitarer - Eskil Brøndbo (DDE), trommer/perc - Egil Furre, saxofon - Eirik Engan (Grannes), trommer/perc. - Terje Tranaas (Åge & Sambandet), keyboard - Eivind Berre (DDE), bass - Daniel Viken (DDE/Terje Tysland Band), gitarer - Terje Grande (Grannes/Terje Tysland Band), keyboard.

Ekstern arrangør: Takk - Berre BRA AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.