Boney M

feat. Liz Mitchell the original lead singer

Kjøp billett
fre. 29. nov.21:00 - 22:00*Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen550 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Boney M skulle egentlig bare være et gruppenavn på papiret. Musikken og sangen skulle gjøres av Tysklands beste studiomusikere og sangere. Men etter den første singelen, ”Baby Do You Wanne Bump” kom ut, skjønte produsent og komponist Frank Farian at det måtte skikkelige artister til for å gjøre den virkelige store suksessen. Han knyttet til seg Liz Mitchell, Bobbie Farrell, Maizie Williams og Marcia Barrett. Første utgivelse med denne besetningen ble ”Daddy Cool”. Liz Mitchell ble raskt frontfigur og er ”stemmen” bak alle hit-melodiene. Resten er historie!

På utrolig kort tid ble Boney M det heteste popnavnet på verdenskartet. De solgte millioner av plater og håvet inn alt som fantes av platetrofeer: sølv-gull- diamant og platina. Fremdeles danser verden til kjempehitene: Rivers of Babylon - Ma Baker – Belfast – Rasputin – Brown Girl in the ring – og selvfølgelig Daddy Cool.

Boney M har nok av egne kjente låter til å fylle et helt show med hits - og det gjør de med hele verden som arbeidsområde. Denne konserten spilles uten band. Med Liz Mitchell i spissen med 3 korister, forventer vi et visuelt fargesprakende sceneshow som Boney M er kjent for å skape.

Konserten varer i ca 60 min.

Ekstern arrangør: UT! Events

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.