"Det e itj størrelsa det kjæm an på"

Kveli Rånes Bremseth show

Få ledige
fre. 1. nov.18:30 - 20:00*Lille sal Få ledige
lør. 2. nov.18:30 - 20:00*Lille sal Få ledige
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen475 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Er du av dem som hittil bare har hørt om originalene i Lein og Brein , og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penny og alle andre figurer som fyller scene og skjermer under et Kveli Rånes Bremseth-show?

Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein. Forestillingene i november 2018 og februar 2019 ble raskt utsolgt, og nå er det atter en gang klart for ekstraforestllinger. Dette blir absolutt siste sjanse, så det er bare å gripe muligheten.

Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave.

Hva er så årsaken til at nærmere 70 000 tusen personer har fylt salene over hele midt-Norge under de tre foregående showene “Det du ikke visste om trønderrocken”, “Bygd for fart” og “Hipp hipp hipp?”

Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen. De fleste kjøper også billett til neste show.

Ekstern arrangør: Råned Lydproduksjon AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.