Ligg et hode foran

Foredrag med Frank Wedde

Kjøp billett
man. 18. nov.19:00 - 21:00*Lille sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen550 ,-
Student495 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

«Svaret ligger mellom ørene». Ny innsikt om hjernen gjør det nå mulig å lære seg nye ferdigheter lynraskt. Hva hvis du kunne bli superproduktiv, takle stress med et smil, huske navnet til alle du møter, lære et nytt språk på bare noen måneder eller innovere og finne kreative løsninger på problemer? Hva om du enkelt kunne skape nye og meningsfulle relasjoner?

Funksjonell hjernetrening med den internasjonalt anerkjente hjernetreneren Frank Wedde gjør dette mulig!

Mange av oss holder kroppen i form, men hva gjør vi egentlig for hjernen? Foredraget til Wedde gir deg morsomme og praktiske teknikker som trener hjernen til bedre prestasjoner i hverdagen og topp mental helse.

Wedde har en fantastisk evne til å engasjere og formidle kunnskap på en humoristisk og intelligent måte. I foredraget vil du blant annet lære enkle teknikker for å ta bedre beslutninger, øke fokus og konsentrasjon, bli mer produktiv, huske mer, lære raskere og takle stress på best mulig måte – i alt 10 ferdigheter for å ligge et hode foran. Som bonus huske alt ifra foredraget ved hjelp av morsomme husketeknikker!

Frank Wedde snakker åtte språk, har deltatt i VM i hukommelse og har bakgrunn som internasjonal ledelseskonsulent. De siste ti årene har han jobbet som hjernetrener i Singapore. Som foredragsholder, forfatter av boken «Ligg et hode foran» og gründer av den digitale hjernegymmen Memolife (som du dessuten vil få tilgang til i etterkant av foredraget) brenner Frank for at du lynraskt kan lære de ferdighetene du trenger for å ligge et hode foran og gjøre hverdagen din bedre.

Ekstern arrangør: Atikko

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.