Jul med Odd Nordstoga

og Det Norske Kammerorkester

Få ledige
tir. 17. des.18:30 - 20:00*Store sal Få ledige
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen605 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Då Odd Nordstoga spelte inn juleplate og drog på juleturné med Det Norske Kammerorkester i fjor var det fyrste gongen Odd hadde sin egen julekonsert, og den blei møtt med fulle hus og knakande gode meldingar over heile landet. Jul og Odd Nordstoga er og har vore kjent og kjært for dei fleste, med Jul i Svingen på NRK, Strålande Jul med Sissel og Odd, og julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester vesle juleftan seier sitt. Men han hadde aldri hatt sin eigen julekonsert før.

Med eit av verdas beste orkester i ryggen, og ei svært kritikarrost juleplate i bagasjen, ser vi ingen grunn til å ikkje setje opp juleturné for Odd Nordstoga i 2019 òg! Du får høyre Jul i Svingen med han som har laga den, i tillegg til alle dei andre julesongane du tenker på med Odd Nordstoga. Dette blir igjen årets julegåve frå Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester. Vel møtt til høgtidsam og humørfylt julekonsert som osar av god stemning og utsøkt musisering. Det blir garantert god jul!

Ekstern arrangør: Stageway Talent AS

“«Var det ikke dét vi visste: Odd Nordstoga og julen er som skapt for hverandre.» ”
- Fedrelandsvennen
“«Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester har på mesterlig vis klart å forene det folkelige med det høystemte.»”
- Aftenposten
“«Odd Nordstoga og Kammerorkesteret har lagd et variert album som kan nytes til både julebrus og juleakevitt.»”
- Dagbladet

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.