Olavshallen | Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton

Meg og Dolly

Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton

Kjøp billett
søn. 27. sep. 18.00 Store sal Kjøp

Priser:

Voksen 580 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Gavekort

Gjør deg klar for vårens store showkonsert - den folkekjære artisten Hanne Sørvaag tar deg med på en musikalsk reise i Dolly Partons univers sammen med et stjernelag av musikere.

Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut, er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly".

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly". Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here you come again", "Islands in the stream" og "I will always love you" som også Whitney Houston hadde stor suksess med?! Disse og mange flere vil du få oppleve i Olavshallen når denne hitparaden av en forestilling kommer hit for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

Gjør deg klar for vårens store showkonsert som hyller «the one and only» Dolly Parton. Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten «9 to 5» ble gitt ut er det! klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen «Meg og Dolly». På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.