Meg og Dolly

Konserten er dessverre avlyst

Avlyst

På grunn av den pågående pandemien og restriksjoner på antall publikum er denne konserten dessverre avlyst. Har du kjøpt billetter på nett vil du automatisk få beløpet refundert (eks avg). Eventim er avsender i din nettbank. Har du kjøpt over disk ber vi deg ta kontakt med oss på billett@olavshallen.no med ordrenummer og kontonummer.

Gjør deg klar for vårens store showkonsert - den folkekjære artisten Hanne Sørvaag tar deg med på en musikalsk reise i Dolly Partons univers sammen med et stjernelag av musikere.

Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut, er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly".

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly". Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here you come again", "Islands in the stream" og "I will always love you" som også Whitney Houston hadde stor suksess med?! Disse og mange flere vil du få oppleve i Olavshallen når denne hitparaden av en forestilling kommer hit for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

Gjør deg klar for vårens store showkonsert som hyller «the one and only» Dolly Parton. Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten «9 to 5» ble gitt ut er det! klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen «Meg og Dolly». På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Relaterte forestillinger

 • Pop

  Ekstra

  les mer Flyttet

  Best of The Beatles

  Konserten er dessverre flyttet til 2. oktober 21

 • Pop

  Heine Totland & Gisle Børge Styve

  Denne konserten blir gjennomført på dato

 • Pop

  SIE GUBBA 25 år

  Jubileumsturne

 • Pop

  Namsos Allstar

  The hits of Bruce Springsteen

 • Pop

  Ekstra

  les mer Avlyst

  Inger Lise Rypdal 70 år

  Konserten er dessverre avlyst

 • Pop

  In memory of ELVIS – Viva Las Vegas

  Flaata - Ackles - Busk