Rockheim Hall of Fame-seremoni

med Finn Kalvik, Anita Skorgan og TNT

Kjøp billett
man. 16. sep.19:00Store sal Kjøp

Priser:

Voksen440 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Bli med på festen når Finn Kalvik, Anita Skorgan og TNT offisielt innlemmes i Rockheim Hall of Fame! Artistene vil selv være tilstede og opptre i Olavshallens store sal mandag 16. september, når de hylles av artistkolleger og venner i en storslått seremoni. Årets programleder er Jon Niklas Rønning.

Å bli innlemmet i Rockheim Hall of Fame er den høyeste utmerkelsen en norsk musiker kan få. Dette blir en kveld spekket med med store overraskelser, sterke musikkopplevelser og rørende samtaler. Merk at det blir gjort tv-opptak av seremonien. Programleder er Jon Niklas Rønning, blant annet kjent fra komikerduoen Bye & Rønning som har laget egne TV-humorserier på NRK1, radioprogrammer og helaftens sceneforestillinger.

Velkommen!

Anita Skorgan (født 13. november 1958) er artist, komponist og keyboardist. Hun vant en nordisk talentkonkurranse i TV-programmet Hylands Hörna i 1972, og har siden forblitt et kjent og kjært navn. Hun representerte Norge i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 1977 og 1979, og vant Spellemannprisen i pop-klassen for albumet ”Ingen vei tilbake” i 1979. På 80-tallet inngikk hun et samarbeid med Jahn Teigen, der albumet ”Cheek To Cheek” solgte hele 120 000 eksemplarer. Hun har medvirket på en lang rekke plater, også som komponist for andre artister. Hun har lenge markert seg som en dyktig live-artist, og som en fornyer av julemusikken og kirkekonsertene.

Finn Kalvik (født 30. april 1947) er vokalist, gitarist, komponist og tekstforfatter. Han vakte først oppmerksomhet med sangen ”Finne meg sjæl”, som uttrykte mye av tidsånden på slutten av 1960-tallet. Senere ble han en anerkjent visesanger, og tonesetter av dikt av bl.a. Inger Hagerup og André Bjerke. Han gjorde dessuten fine oversettelser av utenlandske sanger. Deretter innledet Finn Kalvik et samarbeid med Benny Andersson fra ABBA. ”Kom ut kom fram” (1979) og ”Natt og dag” (1981) solgte til sammen over 200 000 her hjemme. Han har også gitt ut visebøker, og har siden 2000 solgt mer enn 120.000 av sine nye utgivelser.

TNT: ble startet i Trondheim i 1982 av Dag Ingebrigtsen (vokal, gitar), Ronni Le Tekrø (gitar), Steinar Eikum (bass) og Morten «Diesel» Dahl (trommer). Bandet skulle markere seg sterkt innen internasjonal, melodiøs hardrock. I 1984 kom amerikanske Tony Harnell med på vokal. I 1987 ble det Spellemannspris for ”Tell No Tales”, som anført av singelen ”10, 000 Lovers (in One)” også skrev norsk platehistorie ved å gå inn på albumlisten i USA. Bandet har turnert over hele verden, og har gitt ut tretten album, der den nyeste er ”XIII” fra 2018, nå med Baol Bardot Bulsara som vokalist.

Ekstern arrangør: Rockheim

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.