Bill Bailey - Larks In transit

Kjøp billett
ons. 25. sep.20:00 - 22:00*Store sal Kjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen545 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Bill Bailey kommer tilbake til Trondheim og Olavshallen, denne gang med showet «Larks in Transit». Showet tar for seg hans 20 år som turnerende komiker, en god dose musikalsk virtuositet, betraktninger om politikk, filosofi og jakten på lykken. The Telegraph beskriver Bailey som «the brainiest comedian of his generation», og det er egentlig bare å glede seg.

Larks in Transit is a compendium of travellers’ tales and the general shenanigans of twenty years as a travelling comedian. With musical virtuosity, surreal tangents and trademark intelligence, Bill Bailey tackles politics, philosophy and the pursuit of happiness.

Plus, he fashions a symphony from a ringtone, tells the real story of Old McDonald, and a re-imagines the Stars and Stripes. Two decades of touring larks from a comic described by the Daily Telegraph as ‘the brainiest comic of his generation’.

“A genuine marvel” - The Herald Sun in Melbourne

“Virtuoso…Comedy’s Mozart” - The Sunday Times

“Joyous, playful, effortlessly funny” - Time Out

“A mind to thrill – breathtaking” - Metro

“Bailey cuts a world-beating swathe all of his own” - Evening Standard

Ekstern arrangør: Feelgood&Istage

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.