Krydret Julekonsert 2019

Kjøp billett
man. 9. des.20:00 - 21:50*Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen690 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Krydret Julekonsert er en unik Konsert. Kun en av hver konsert med artister som vanligvis ikke står på samme scene. Her får du høre fantastiske artister, musikere og kor som skaper en magisk julestemning. Grip denne sjeldne anledningen til å høre Åge Sten Nilsen, Haddy Nije, Thomas Løseth, Eir Inderhaug, og Mari Haugen Smistad, Trondheim Gospelkor og Trond Hustad med musikere på samme scene. Her blir det overraskelser, duetter og spennende krydder. Det er absolutt mulig å komme i julestemning.

HADDY NIJE er journalist, artist, forfatter og programleder kjent fra blant annet TV-aksjonen, Idrettsgallaen og Grunnlovsjubileet. Hun er en uttalt juleelsker og har både ledet julemorgen og NRKs tradisjonsrike Kvelden før Kvelden tre år på rad. Hun har gitt ut fire plater med egen musikk og spilte i 2017 og 2018 rollen som Fantine i Folketeatrets rekordoppsetning av Les Miserables. Hun er i Trondheim hver eneste jul.

MARI HAUGEN SMISTAD er Trønder, Utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo, ved Teaterhögskolan i Göteborg, og William Esper Studio i New York. Mari har vært tilknyttet Trøndelag Teater ved Spring Awakening, Hair, Tolvskillingsoperaen og Robin Hood- Rai Rai i Sherwoodskogen, og den egenproduserte Kurt Weill- musikken i teateret, som fikk svært gode anmeldelser. Hun har spilt i Vaffelhjerte og i Grease og i orkesterforestilingen Æ sa, at du sa, på Turnéteatret i Trøndelag og FiT. I Stockholm, den kvinnelige hovedrollen i Rock of Ages, og i We Will Rock You. Mari er "sertifisert" Queenvokalist. Anmelder Mona Levin skrev at hun) er en liten eksplosjon alene, fra fotsålene og opp, og stemmen rommer et hav av følelser.» Hun skriver også egen musikk og underviser i sang.

EIR INDERHAUG er en norsk sanger (sopran). Hun har sin utdannelse fra Rogaland Musikkonservatorium i Stavanger, Opera Akademiet i København. Inderhaug vant NRKs Talentiaden i 1991. Hun debuterte ved det kongelige teater i København i 1999 som Barbarina i Figaros bryllup og har siden hatt roller i operahus rundt om i Europa: Nürnberg, Düsseldorf, München, Berlin, Bremen Dresden, Göteborg Malmö og nylig Zürich. Inderhaug har opptrådt i Norge, blant annet i Les Misérables på Trøndelag Teater, Spelet om Heilag Olav på Stiklestad i 14 sesonger, og Peer Gynt-stemnet ved Gålåvatnet 2007/2008. 2014 fikk hun kritikerprisen for sin tolkning av Gepopo og Venus i Le Grand Macabre av Ligeti ved Den Norske opera i Oslo. Hun er også kritiker rost for sitt selvskrevne stykke Jeg ER Lucia som ble invitert til Hedda dagene i 2018 og har i år blitt gjenoppsatt ved Kilden i Kristiansand hvor hun har vert husartist fra 2014 til 2017.

ÅGE STEN NILSEN har siden sin scenedebut i 1984, etablert seg som en av Norges mest folkekjære artister og anerkjente vokalister. Etter sitt store gjennombrudd med WIG WAM i 2005 med monster-hiten "In My Dreams" har han gjort enorm suksess med sin egen personlige Queen hyllest «THE SHOW MUST GO ON» som på 11 år har solgt over 650.000 billetter, vært programleder i Tv3's "Singing Bee", turnert over hele verden som soloartist og vokalist i ulike band, vunnet Tv-2’s «Det Store Korslaget» (2010), gitt ut tilsammen 10 orginale studioalbum, 2 live album, 2 DvD’er og medvirket i utallige musikaler, Tv-show og turnerende show konstellasjoner. Åge Sten Nilsen er aktuell til høsten med sitt soloalbum #4 , "Crossing The Rubicon", og turnerer flittig med sitt skandinaviske rockeband "AMMUNITION" er igang med innspilling av sitt album #3 på det verdensomspennende plateselskapet for Melodic Rock, Frontiers Music.

THOMAS LØSETH har en lang og innholdsrik artistkarriere bak seg. Han er en meget dyktig vokalist som gir alt han har på scenen. Karrieren hans startet i bandet «Knaillertan», men han har også spilt med bandet «TEMPO». I 2017 tok han storeslem i TV2 programmet "The Voice" og vant sangkonkurransen. I ettertid har Thomas sluppet singelen "Talk To Me" og jobber for tiden i studio med nye låter. Thomas er tilgjengelig for spillejobber og kan skreddersy en pakke tilpasset ditt behov.

TRONDHEIM GOSPELKOR består av 12 sangere, ble startet i 1994 og ledes av Per Even Robertstad. Dette er en vokalgruppe som leverer fengende og rytmisk gospel med masse trøkk.

Kapellmester TROND HUSTAD har klassisk klaverutdannelse og har jobbet i 25 år som frilansmusiker, arrangør og komponist. Derav 20 år med rockebandet Stage Dolls som turnerende keyboardist. Han har også jobbet med bla. To tenorer og en té, Tore Johansen, Erik W. Jacobsen, Cantus, Tre Små Kinesere, Åshild Mundal, Mari H. Smistad, Travellin Strawberries, Stephen B. Hansen, Are Hembre og hans konsertserier; "Christmas in Hell» og «Festkonsert i Gammelgruva» på Løkken. Han har jobbet på Trøndelag teater, bla med Bør Børson, Les Miserables og Spelmann på taket. Han var engasjert i spelet Lady Arbuthnot på Sunndalsøra i en tiårsperiode, og musikalsk ansvarlig på Elden, Røros i 2016 og 2017. Han er også ansatt ved Institutt for musikk, NTNU.

Ekstern arrangør: Inspira Visjon

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.