DIDO OG AENEAS av Purcell

Opera i 3 akter med kulturskolens sangelever

Kjøp billett
fre. 14. juni17:00 - 18:00*Lille sal Kjøp
fre. 14. juni19:00 - 20:00*Lille sal Kjøp
lør. 15. juni15:00 - 16:00*Lille sal Kjøp
Vis flere tidspunkt
lør. 15. juni17:30 - 18:30*Lille sal Kjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen175 ,-
Barn95 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Barn under ett år

Gavekort

Trondheim kommunale kulturskole inviterer til operaen Dido og Aeneas, et stort tverrkunstnerisk prosjekt. Produksjonen involverer hele sangavdelingen, fra aspiranter til lørdagsskoleelever, samt elever fra sirkus, dans og visuell kunst. I orkestergraven finner vi lørdagsskolens kammerorkester under ledelse av Sven Olav Lyngstad, og Unni Hamnaberg er repetitør. Dessuten er elever på perkusjon med for å lage lydeffekter. Dette blir en formidabel oppsetning med over 200 aktive elever på scenen. Scenografi og kostymer er i hovedsak laget av elever på visuelle kunstfag, men med Eva Margrethe Hov som kostymeansvarlig. Regissør Kristina Murdin fletter inn elementer av sirkuskunst på en finurlig måte som gir forestillingen et spennende og nyskapende preg. Produsent for denne storslagne forestillingen er Ingrid Fostad.

Dido og Aeneas er basert på et riktig gammelt gresk kjærlighetsdrama av dikteren Virgil. Her møter vi Kartagos dronning Dido og den trojanske prins Aeneas og en mengde onde hekser som gjør alt de kan for å ødelegge for parets store kjærlighet. Operaen er skrevet av Henry Purcell på slutten av 1600-tallet, men er fremdeles svært populær, og har nylig hatt premiere på Operaen i Oslo med tidligere TKK-elev Astrid Nordstad i hovedrollen. TKKs versjon av Dido og Aeneas har premiere på Kulturskolefesten, med forestillinger i Lille sal.

Ekstern arrangør: Trondheim Kommunale Kulturskole

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.