Julekonsert med Helene Bøksle

Kjøp billett
tor. 5. des.18:00 - 19:25*Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen490 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Opplev en magisk julekonsert med Helene Bøksle! Helene er en av landets største artister, og trekker hvert år tusenvis av publikummere til sine julekonserter. Konserten har fått navnet “Det hev ei rose sprunge” - basert på Helenes kritikerroste juleplate.

I år markerer Helene 10-års jubileum for sin juleturné, og publikum kan vente seg en helt unik førjulskonsert. Helene har med seg flere av landets beste musikere på sin turné; Sindre Hotvedt (piano), Markus Lillehaug Johnsen (gitar) og Jonas Kilmork Vemøy (perkusjon/trompet). På utvalgte steder vil Helene synge med lokale barnekor – og sammen skaper de en magisk konsertopplevelse som vil sitte i kroppen lenge etterpå.

Vel møtt!


Om Helene Bøksle:

Helene Bøksle er en av landets store sangstjerner, og hennes juleturné er blant de mest populære i landet. Hun har gitt ut åtte soloalbum; Elverhøy (2006), Morild (2008), juleplaten Det hev ei rose sprunge (2009), Svalbard (2013) barneplaten God natt, min skatt (2014),viseplaten Sanger fra vår ø (2016), Ved havet (2017), The Blue Wave (2018) - og nyinnspilling av barneplaten God natt, min skatt (2019). Helene har i tillegg bidratt på en rekke andre innspillinger som gjestesolist, deriblant på Kurt Nilsens juleplate. Helenes var også vært med å skape filmmusikken til den norske filmen Birkebeinerne sammen med komponist Gaute Storaas. Helene synger også på musikken til online-spillet «Age of Conan» som har vunnet en rekke internasjonale priser for beste vokal.

Ekstern arrangør: Laterna AS

“En av landets vakreste sangstjerner”
- Drammens Tidende
“En gyllen halvannen time”
- Fædrelandsvennen

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.