Best of The Beatles

Det Betales

Kjøp billett
fre. 25. okt.19:00 - 20:40*Lille sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen470 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Best of The Beatles er en reise gjennom Beatles epoken. Her kommer kjente slagere på rekke og rad, og publikum oppfordres til å synge med på kjente låter som She loves you, Help, Penny Lane, Hey Jude, All you need is love, Yesterday og mange andre. Her blir det høy allsangfaktor!

Det Betales har gjort hyllest til The Beatles i over 40 år. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og ble utropt av The Beatles første manager Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world «. Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men mer fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Det Betales består av: Tor Henning Olsen, gitarer, vokal - Magne Frydenlund, gitarer, vokal - Øyvind Kristoffersen, gitar, perkusjon, vokal - Bernt Michael Johansen - Bass, vokal - Rolf Øyvind Hæg, trommer

Ekstern arrangør: Drammen Artistbyrå AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.