Are og Odin

Juleshow for folk og fe

Få ledige
tir. 26. nov.18:30 - 19:45*Store sal Få ledige
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen495 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Are og Odin live – «kun éin kveld only»:

En gavepakke av et juleshow! Publikum kan vente seg en førjuls festforestilling av den sjeldne sorten når by og sau knytter tau i Olavshallen tirsdag 26. november. Med Are og Odin «in da house» kan alt skje: Radioradarparet er kjent for sine elleville musikalske liveshow, men dette er første gangen de inntar store scene i Olavshallen.

- Vi glær oss som to nyfødte lam! jubler Odin Jensenius.

Den halvøkologiske bonden fra Namdalen er like gira som han er livredd for det som venter rett før julen setter inn. At Odin og makker Are Sende Osen skal stå på samme scene som alskens storheter innen stand up, musikaler, opera og klassisk musikk – det er nesten mer enn han kan takle. Livsnyter, urbanist, ateist og osteelsker Osen fra Trondheim er langt roligere.

- Det er rett og slett merkelig at vi ikke har gjort dette før, sier Are med et lurt glis. Han ser frem til å representere de beleste og bykjære, og vil forsøke å være en motvekt til Odins «enkle og joviale bonde-appell» slik at alle sikres en fullverdig kveld.

Etter mange års radiotaushet dukket Are og Odin opp igjen på NRK P1 høsten 2015. Hver lørdag serverer de sitt blikk på verdens begivenheter; ingen nyhet for liten, ingen for stor. Sakte, men sikkert har de bygget seg opp en lojal landsomfattende lytterskare som stadig vokser. De ukentlige sangene basert om aktuelle nyheter (fregatt-forliset, Venstre-maktkampen og prinsessens nye sja-mann) har til sammen mange millioner visninger – og har styrket duoens posisjon som musikalske samfunns-kommentatorer med humor og brodd.

Pianist Åsmund Flaten er blitt en viktig del av programmets «sound» - og stiller selvsagt bak tangentene når Are og Odin inviterer til oppsummering av (nyhets)året 2019. Det blir aktuelle sanger, Ostehjørnet, siste nytt fra livet på gården til Odin, overraskelser, nyskrevne julelåter, konkurranse og mer til. Dette bør du ikke gå glipp av.

Som Odin sier- Husk at herre e kun éin kveld only – så spreng å kjøp dæ billætt! ... eventuelt gå på datan og fiks det der.

Ekstern arrangør: H-touch AS

Relaterte forestillinger

 • Show

  Bestefar

  Komedie med Sven Nordin

 • Show|Revy

  "Det e itj størrelsa det kjæm an på"

  Kveli Rånes Bremseth show

 • Stand-Up

  Bobler - Dora & Bjørg Thorallsdotter

  med Cecilie Vennersten

 • Stand-Up

  Tre elefanter i rommet

  av og med Hege Schøyen, Linn Skåber og Cecilie Steinmann Neess

 • Stand-Up

  Sjikane - Erlend Osnes

 • Show|Revy

  Jacobsen, værsågod!

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.