Kvitter fra Knotten II

Kjøp billett
fre. 13. sep.18:00 - 20:00*Lille sal Kjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen320 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Fire år har gått siden Kvitter fra Knotten hadde premiere i Hommelvik. Siden den gang har forestillingen gått sin seiersgang rundt om i Trøndelag. Nå er Rakel Sivertsen, Marit Hammer og Aina Kristiansen klar med en splitter ny forestilling. Som sist er også denne forestillingen tuftet på både nye og gamle revytradisjoner, med viser, monologer og sketsjer hvor humoren definitivt er i førersetet, men hvor alvoret også har sin plass. For alle som så den første forestillingen kan vi også love et gjensyn med søstrene Kari og Ragna Knotten i storform.

Ekstern arrangør: Kvitter fra Knotten

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.