Astrid S: Stripped Down

Utsolgt/venteliste
ons. 11. sep.20:00Store sal Utsolgt

Priser:

Student/Barn395 ,-
Voksen495 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Astrid S har de siste årene etablert som en av Norges aller største artister. Med over 1 milliard streams og utsolgte konserter over hele verden, er hun som en global artist å anse. I år har Astrid sluppet mye ny musikk, men spilt svært få konserter. I september har hun bestemt seg for å gjøre noen få eksklusive konserter i et helt spesielt format. «Stripped down tour» er en turné hvor Astrid og sine musikere vil presentere låtene sine i en mer nedstrippet og akustisk drakt. Dette blir en helt unik og magisk konsert opplevelse og det gjøres kun 3 konserter i Norge, før turneen fortsetter i USA og Europa. Velkommen til en eksklusiv og magisk aften, med en av våre beste live artister !

Ekstern arrangør: Trondheim Stage

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.